For Honor

For Honor

For Honor este un joc de luptă inspirat din fantezie, ce se desfășoară în Epoca Medievală. Jucătorii pot fi unul din cele trei personaje diferite, și anume: Legiunea, The Chosen și The Warborn. Cele trei ficțiuni reprezintă Cavalerii, Samuraii respectiv Vikingii. Fiecare dintre acestea au patru clase. Clasa Vanguard este descrisă ca fiind bine echilibrată având excelente abilități de apărare . Clasa Assasin este rapidă și eficientă în duelurile cu dușmanii, dar cu mai puține daune provocate inamicilor. Heavies sunt potrivite pentru captarea punctajelor chiar dacă atacurile lor sunt lente, însă sunt rezistente la daune. Ultima clasă, cunoscută sub numele de Hibrizii, este o combinație a două dintre cele trei tipuri și este capabilă să folosească abilități neobișnuite. Toți eroii sunt unici și au propriile lor arme, abilități și stiluri de luptă. Jucătorii pot juca împotriva adversarilor cu armele lor, corp la corp, dar numai în clasa respectivă. Când jucătorii efectuează anumite acțiuni, cum ar fi uciderea mai multor inamici consecutiv, câștigă avantaje suplimentare numite demonstrații. Aceste avantaje permit jucătorilor să câștige puncte și puncte extra. În cele mai multe misiuni, jucătorii sunt însoțiți de Al minions, care sunt mult mai slabe decât caracterul jucătorului și nu prezintă nici un pericol. Un sistem de luptă tactică este inițiată atunci când jucătorul se confruntă cu alți jucători sau Al minions  și poartă numele „Arta de luptă”. Jucătorii pot alege modul în care să poziționeze armele în trei direcții: sus, dreapta și stânga atunci când se luptă cu inamicii lor. Prin observarea indiciilor de pe ecran și mișcarile adversarilor care reflectă poziția respectivă de atac, jucătorii pot vedea cel mai slab punct al dușmanilor și să atace în acea parte. Alegerea poziției corecte poate bloca atacul celorlalți jucători, dar și rezistența fiecărui atac poate fi de asemenea decisă de jucători. Sistemul are ca scop să permită jucătorilor să simtă greutatea armei în mâna lor.

Jocul dispune și de modurile multiplayer cu avantaje, protejații Al și Arta sistemului de luptă. Jucătorii pot provoca daune propriilor lor coechipieri în care aceștia i-au lovit accidental sau intenționat cu armele lor. Multiplayer le permite jucătorilor să personalizeze caracterele lor. Există cinci moduri:

Dominion – este un mod de patru contra patru multiplayer, în care jucătorii trebuie să captureze și să dețină mai multe zone într-un câmp de luptă. Punctele sunt obținute din zonele ocupate. Atunci când o echipă câștigă suficiente puncte, acestea trebuie să elimine jucătorii celeilalte echipe și să câștige meciul.

Brawl – în acest mod se joacă doi contra doi, iar o echipă trebuie să elimine complet echipa adversarului pentru a câștiga.

Duel – se joacă unu la unu, iar cel care îl omoară pe adversar, câștigă.

Skirmish – este un mod patru la patru multiplayer, în care jucătorii câștigă puncte prin omorârea dușmanilor. Când o echipă dispune de puncte suficiente, aceasta trebuie să elimine jucătorii echipei adverse pentru a căștiga meciul.

Eliminare – o echipă de jucători multiplayer trebuie să elimine întreaga echipă a adversarilor. Echipa în care rămân războinicii, va câștiga automat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.