Jocuri pentru PC în 2017 – partea II

Jocuri pentru PC în 2017 – partea II

Sniper – Ghost Warrior 3

Chiar dacă nu a început prea bine, seria Sniper- Ghost Warrior rămâne un rival serios pentru celebra serie Sniper Elite, însă a evouat serios începând cu a doua versiune. Pentru cine dorește un shooter plin de suspans dar este sătul de atacurile frontale caracteristice genului, Sniper Ghost Warrior 3 oferă o apropiere discretă în care atenția, discreția și acuratețea loviturilor sunt critice. Jocul promite o grafică de bună calitate, simularea fidelă a interacțiunilor fizice și un mod de ochire avansat ținând cont de vânt sau ploaie. Acțiunea  se desfășoară undeva la granița dintre Rusia și Georgia,iar jocul este disponibil începând cu data de 4 aprilie 2017 pe PC, PlayStation 4 Xbox One.

Tom Clancys Ghost Recon Wildlands

Acest joc face parte din celebra serie Ghost Recon, în care Ubisoft va adopta noului joc un univers open-world, o alegere la modă de câțiva ani. Scenariul urmează să se desfășoare în Bolivia, acolo unde echipa jucătorului va trebui să anihileze un cartel al drogurilor; acțiunea folosind aceeași rețetă celebră Ghost Recon a controlului direct al unei echipe, jucătorul putând să aleagă infiltrări discrete, atacuri rapide sau o combinație între acestea. Grafica promite peisaje montane, junglă, mlaștini și deșert realiste, iar amatorii de acțiune se vor putea distra începând cu 7 martie 2017, data lansării, pe PC, PlayStation 4 sau Xbox One.

South Park: The Fractured but Whole

Publicat de Ubisoft în colaborare cu South Park Digital Studios, South Park: The Fractured but Whole  este un joc video de rol bazat pe animații și seriale de televiziune americane. Lansat în 2014, South Park: The Stick of Truth a avut succes, iar viitorul South Park: The Fractured but Whole va merge pe aceeași rețetă RPG. De data aceasta, avem de-a face cu două tabere care intră în conflict, iar jucătorul va trebui să intre în pielea lui New Guy și să se descurce în acest haos.

Quake Champions

La aniversarea de 20 de ani de la lansarea jocului original Quake (2016) și de la debutul multiplayer-ului online și al întregii game first-person shooter, Quake Champions promite un mediu competitiv și rapid pentru multiplayer și o gamă largă de personaje cu abilități și caracteristici unice. Quake Champions va fi disponibil doar pe PC, însă data lansării nu a fost comunicată încă.

Chiar dacă sunt mai puține cantitativ, nici jocurile de strategie nu au fost uitate de producători și dezvoltatori, astfel putem spune că oferta de jocuri noi este foarte bogată depășind anii precedenți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.