Sfaturi pentru gameri și streameri

Sfaturi pentru gameri și streameri

Salut. În acest articol o să discutăm mai pe larg despre cât de important este să fii deosebit atunci când vine vorba de jocuri. După cum v-ați dat seama o să vorbim despre cei care fac gaming sau stream pe platformele twitch și youtube gaming. O să enumerăm cele mai importante elemente și o să explicăm cât de bine putem ce sunt acestea. Să lăsăm vorbăria și să trecem la treabă.

Primul și cred eu că și cel mai important lucru este logo-ul. Este necesar să avem un logo personalizat și original deoarece acesta ne reprezintă în fața celor care se uita la noi. Pe locul doi dupa părerea mea este un banner, fie el pe youtube sau twitch.

Cei care înregistrează sau fac live folosind și un webcam este important ca pe langă acestă să folosească și un facecam. Facecam-ul este acea imagine de tip PNG, cu ajutorul căreia are pe langă webcam un border care ajută din punct de vedere grafic.

Mergem mai departe și discutăm despre overlay. Cred că este și cel mai cunoscut. Cu ajutorul acestuia putem să afisăm pe ecran în timpul sesiunii de stream sau de gaming informații legate de canal, cum ar fi nume, facebook, twitter, o burtiera cu mesajele donațiilor, comentariile live și multe altele.

Un lucru esențial care nu trebuie să lipsească în timpul sesiunii de live consider că sunt alertele. Atunci când cineva donează, se abonează sau te urmărește este important să apara mare pe ecran o aleră cu numele acestuia și acțiunea pe care o face. Cu ajutorul acestora ajutați ca donatiile și abonările să se înmulțească substanțial.

Ultimul element despre care discutăm dar la fel de important ca și celelalte sunt panel-urile. Acestea se folosesc doar pe twitch și ajută canalul din punct de vedere grafic să arate foarte profesional. Twitch folosește o limită la imagini ca pixeli și mărime, dar dacă imaginea depașeste mărimea în pixeli impusă de twitch, este ajutsată automat proportional, cât ține de marime nu cred că o sa depășească cei 2,9 MB.

Ar mai fi multe de discutat pe această temă dar cred că pentru cei care intră în această lume este suficient să folosească aceste sfaturi pentru început.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.