Gear Sport, Gear Fit 2 Pro și Gear IconX2018 – Samsung

Gear Sport, Gear Fit 2 Pro și Gear IconX2018

Samsung a lansat la Berlin anul acesta ceasul inteligent Gear Sport, brăţara de fitness Gear Fit 2 Pro şi căştile wireless Gear IconX 2018. Ceasul inteligent Gear Sport este proiectat după modelul Gear S3 de anul trecut. Acesta este rezistent la apă până la 50 de metri adâncime şi poate funcţiona fără un smartphone pentru înregistrarea activităţilor sportive sau  pentru a reda  muzică. Gear Sport va beneficia de conectivitate cu Gear VR, televizoarele inteligente Samsung şi PC-uri, pentru a fi folosit drept controller. Astfel, vei putea controla jocuri în VR cu ajutorul ceasului, vei putea schimba canalele de la televizor sau seta volumul şi vei putea ţine prezentări în Power Point fără a avea nevoie de alt dispozitiv.

În revizuirea standardului Gear fit 2, lăudăm afișarea curbată a unității și o construcție confortabilă a cauciucului și salutăm apariția proiectului Gear Fit2 Pro.

Versiunea Gear Fit 2 Pro nu este foarte diferită de modelul de anul trecut, Samsung făcând câteva schimbări. Pentru început, dispozitivul a fost sigilat pentru a fi rezistent la apă, oferind clienților posibilitatea de a-l utiliza pentru a urmări scufundările, înotul și o mulțime de alte activități legate de apă.

De asemenea, a fost introdusă o nouă curea de cauciuc care este echipată cu o clasă tradițională care ar trebui, teoretic, să împiedice dezactivarea atunci când dispozitivul este utilizat pentru a monitoriza antrenamente intensive, cum ar fi boxul și halterofiarea. Gear Fit 2 Pro, integrează conectivitatea GPS şi vine echipat cu un display Super AMOLED curbat. Brăţara de fitness va fi disponibilă în culorile negru şi roşu şi va primi aplicaţii de la Spotify şi Under Armour. Iar prima aplicaţie a companiei Speedo, Speedo One, dedicată fanilor sporturilor acvative, va debuta pe Gear Fit 2 Pro.

Așa cum era de așteptat, Gear Fit2 Pro este puțin mai greu decât predecesorul său, pe care Samsung îl plasează la seria de senzori de fitness pe care îi îmbină, dar chiar și cu greutatea adăugată, este extrem de confortabil de purtat.

Utilizând aplicația Speedo On, utilizatorii pot înregistra date despre înotul lor, inclusiv numărul de lungimi de bazin pe care le-au făcut, câte calorii au ars și care pot fi apoi revizuite la o dată ulterioară.

Gear IconX 2018 este primul model din noua generaţie de căşti wireless a companiei, care vine cu o serie de îmbunătăţiri faţă de modelul precedent. În primul rând, avem de a face cu mai multă autonomie la o singură încărcare, apoi avem posibilitatea de a reda până la 4 GB de muzică direct de pe căşti, fără a fi necesar un dispozitiv separat. Controlul căştilor se face prin atingeri, acestea fiind lipsite de butoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.