HTC U11

HTC U11

HTC U11 îți prezentă noul Edge Sense, începutul unei noi ere a interacțiunii cu telefonul.

HTC U11 este o companie inovatoare, care  încearcă mereu să învețe, să caute, să progreseze.  Au vrut să depășească  ecranul touch, așa că au creat un mod nou și intuitiv de interacțiune cu telefonul – Edge Sense. O simplă strângere deschide o nouă lume.

Și nu s-au oprit doar aici. HTC U11 stabilește un nou standard al așteptărilor pe care le poți avea de la un smartphone. Prin incredibila suprafață de sticlă lichidă 3D, printr-unul dintre cele mai mari scoruri DxOMark obținute vreodată de o cameră foto de smartphone, cu noua funcție UltraSpeed Autofocus și  prin cel mai pur sunet cu neutralizare activă a zgomotului pe care-l poți găsi,  toate acestea, într-un frumos ambalaj rezistent la apă.

Suprafața de sticlă lichidă este construită pentru a impresiona, folosind sistemul Optical Spectrum Hybrid Deposition. Depunând straturi succesive de minerale prețioase cu grad înalt de relefracție pe partea posterioară a carcasei telefonului, au creat noi culori  incredibil de vii, care transformă lumina la fiecare mișcare.

O acțiune obișnuită precum apucarea, este transformată de Edge Sense într-un mod nou și revoluționar de interacțiune cu telelfonul tău. Cu o simplă strângere, Edge Sense  îți permite să te bucuri și mai mult de lucrurile care îți plac: să faci fotografii, să pornești aplicațiile favorite, să trimiți mesaje de pe drum. Înainte era greu să accesezi aceste funcții, dar au simplificat  totul la o singură mișcare. HTC U11 și-au depășit limitele de gândire pentru a-ți aduce o nouă eră de interacțiune cu telefonul tău.

Noul HTC U11 aduce și cea mai recentă versiune a căștilor HTC Usonic, care îmbină acum anularea activă a zgomutului cu posibilitatea de a adapta sunetul la auzul tău unic. Alte căști audio, deși îți oferă un sunet de calitate, ignoră un lucru fundamental: fizionomia auzului este unică pentru fiecare dintre noi. Căștile audio interne Usonic îți cartografiază urechea internă cu ajutorul unei tehnologii avansate, similare sonarului și apoi adaptează profilul audio biologiei tale unice. Experiența audio creată este optimizată și incredibil de personală, cu un sunet viu, modelat special pentru tine.

Camera foto a noului HTC U11 a obținut un scor DxOMark incredibil: de 90, devenind astfel una dintre cele mai bine cotate camere foto de smartphone din istoria DxOMark ce te va impresiona la fiecare cadru. HTC U11 ne oferă o cameră foto rapidă, fotografii clare și videoclipuri fără tremur, datorită sistemului impresionant de stabilizare optică electronică pe axe multiple, împreună cu autofocalizarea super-rapidă în orice condiții de iluminare. Au îmbunătățit și camera foto/video pentru o plajă de expunere mai largă prin HDR Boost fără întârzieri, printr-un mai bun balans de alb, prin reducerea semnificativă a artefactelor și menținerea excelentă a detaliilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.