Huawei mate10, mate 10 lite și mate 10pro

Mate10

Huawei ar putea lansa modelul Mate 10 mai devreme decât în anii trecuţi, adică evenimentul de lansare ar putea avea loc pe data de 16 octombrie 2017, iar lansarea în magazine la scurt timp după aceasta, potrivit surselor site-urilor de tehnologie. Având în vedere că ţinta principală a noului model al companiei chineze este noul iPhone, iar acesta se va lansa cel mai probabil la sfârşitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie, poate că aşteptarea până în noiembrie, ca în cazul anilor trecuţi, ar putea afecta numărul de unităţi vândute.

Huawei plănuieşte organizarea evenimentului de lansare pentru noul Mate 10 în Munich, Germania. Telefonul Mate 10 ar putea fi dezvăluit alături de modelul, Mate 10 Lite, o premieră pentru această gamă de produse. În trecut, doar versiunile de top din gama Huawei P au primit variante „Lite”, alături de modelele de top ale brandului Honor. Probabil că un Mate 10 Lite ar putea păstra designul exterior al flagship-ului, într-un format mai mic.

Mate 10 este aşteptat cu un display de 6” pe format 18:9, cu margini subţiri în jurul acestuia şi cu hardware de top. CEO-ul Huawei, Richard Yu, a sugerat că noul chipset pe care îl dezvoltă pentru Mate 10 va fi mai puternic decât cel din iPhone 8, în timp ce performanţa foto va fi net superioară. Probabil că parteneriatul cu Leica va rămâne valabil şi pentru acest model, așadar ne putem aştepta la un smartphone cu un sistem dual-camera avansat, cu un software pe măsură.

Huawei Mate 10 folosește un display de 5.88 inch cu rezoluție 2560×1440 pixeli.. În ce privește partea hardware: Kirin 970 + 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare, 8.23 mm grosime și LTE Cat. 12 pentru viteza în 4G.

Huawei Mate 10 Pro integrează un display de 5.99 inch cu rezoluție 2880×1440 pixeli, procesorul Kirin 970 + 6 GB RAM și 64 sau 128 GB spațiu de stocare. Camera principală de tip dual este dezvoltată împreună cu Leica și este formată din setup-ul clasic pentru Huawei – 12 + 20 Megapixeli cu senzor RGB și monocrom, în timp ce camera frontală aduce 8 Megapixeli. Capacitatea acumulatorului se ridică la 4000 mAh, dispune de certificare IP68 în ce privește rezistența la contactul cu apa și praful, iar modemul LTE Cat. 16 în ce privește viteza atinsă în traficul de date o grosime de 7.5 mm.

Cele trei modele ar rula Android 8.0 Oreo, direct din fabrică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.