iPhone 8 se anunță un smartphone de succes

iPhone 8 se anunță un smartphone de succes

În acest articol vreau să discutăm despre ceea ce spun analiștii in legătură cu iPhone 8. Aceștia anunță că noul model de iPhone de la Apple va avea mai mult succes decât iPhone 6 lansat în 2014, smartphone care a fost definitoriu pentru Apple, aducându-i companiei vânzări record.

„Există un consens pentru 80 de milioane de iPhone-uri vândute în primul trimestru din 2018… cu puțin mai mult decât superciclul iPhone 6 (când au fost vândute 75 de milioane de dispozitive). Însă noi estimăm că iPhone 8 se va lansa pentru o baza de abonați la iOS cu 45-50% mai mare decât a făcut-o iPhone 6 și vor fi vândute 86 de milioane de unitați” spun analiștii.

Motivul principal care susține acceasta idee fiind: că principalii candidați să cumpere noul iPhone sunt cei care în acest moment sunt posesorii unui iPhone 6.

Compania Apple iși pune mari speranțe în iPhone 8, iar asta pentru că el va aduce o serie de schimbări majore pentru noi. Vorbim despre ecran OLED, încărcare wireless și o carcasă din sticlă, modificari substanțiale care vor atrage mult interes, dar numai daca prețul de vânzare nu va fi la fel de mare precum se preconizează.

Însă în SUA, pentru compania Apple situația este mai delicată, acolo majoritatea de device-uri iPhone fiind modele vândute în anul 2014, sau mai târziu. Cu această idee, în 2017 vorbim despre multi utilizatori de iPhone 6 și iPhone 6S care vor putea cumpăra telefoanele noi cu subvenție masivă de la operatori, sau în rate, deci vor avea motive să-si schimbe terminalele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.