LG V30

LG V30

Noul  LG V30 este echipat cu o multitudine de hardware de top, suficient pentru a satisface chiar și cei mai pretențioși pasionați de smartphone-uri. Dar știi că este primul telefon care suportă și noul spectru LTE de 600 MHz al T-Mobile?   În partea de jos a specificatiilor oficiale de specialitate este menționată LTE Band 71, ceea ce înseamnă, potențial, un semnal LTE mai puternic și mai consistent în întreaga rețea T-Mobile din SUA.

T-Mobile a pornit spectrul de frecvențe de 600 MHz în Cheyenne, Wyoming, acum câteva săptămâni. Operatorul de transport a asigurat  aproximativ 45% din spectrul 600 MHz într-o licitație FCC la începutul acestui an – mai mult decât orice altă organizație. Niciun alt operator de transport nu a utilizat încă un spectru similar cu bandă joasă, dar este o tehnologie despre care  vom auzi mai multe în următoarele 12 luni.

Ideea este că acest spectru de frecvențe joase va introduce o capacitate și o acoperire mai mare, în special în zonele rurale, unde frecvențele joase pot acoperi o zonă mai mare. Cu toate acestea, acest lucru necesită noi modele de antene și componente hardware de la OEM-uri la smartphone-uri. Seria LG V face un obicei să susțină mai devreme noile benzi de rețea. V20 de anul trecut a fost primul care a sprijinit LTE Band 66, care este acum comun pentru majoritatea smartphone-urilor de vârf.

La începutul anului, Qualcomm a exclus posibilitatea introducerii unor nave pilot mai vechi care să susțină 600MHz. Cu toate că platforma mobilă Snapdragon 835 a companiei are modelul X16 LTE care acceptă 600 MHz, OEM-urile trebuie, de asemenea, să ofere suport hardware specific împreună cu acesta pentru a susține noua bandă și a se întreține cu turnurile de celule. Evident, acest lucru nu poate fi introdus în telefoanele deja existente pe piață, așa că V30 este în prezent singurul telefon care oferă suport.

După câteva săptămâni de zvonuri, speculații și chiar apariția oaspetelui  Joseph Gordon-Levitt  de la Hit Record, LG a anunțat pe blogul social coreean că va dezvălui oficial V30 pe 31 august la Berlin. Speculațiile că V30 a fost lansat pe 31 august.

În ceea ce privește telefonul în sine, V30 este prevăzut cu un ecran QHD + OLED FullVision de 6” cu colțuri rotunjite, procesor Qualcomm Snapdragon 835, baterie de 3200 mAh. Telefonul este proiectat să dispună de un senzor de amprentă montat în spate și de camere duble tot pe spate, despre care LG a dorit să accentueze foarte mult în timpul evenimentului lansării telefonului la Berlin.

Acesta poate fi un slogan în pregătirea pentru cinematografie, permițându-vă să știți că LG V30 este echipat cu captură de imagine de înaltă performanță.

Așadar, modelul V30 pare a fi o adevărată emblemă a LG-ului pentru anul 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.