Msi

MSI

Micro-Star International Co, Ltd, este o Companie multinațională cu sediul în New Taipei City, Taiwan, fondată în urmă cu 30 de ani la data de 4 august 1986. Aceatsă companie crează, produse și dezvoltă produse și servicii hardware, inclusiv laptop-uri, plăci de bază, plăci grafice, PC-uri all-in one, servere, computere industriale, periferice pentru PC, produse auto, etc.

Compania este cotată ca fiind prima în listă la Bursa de Valori, lucru stabilit în august 1986 de către cei cinci fondatori- Hsu Xiang, Huang Jinqing, Lin Wentong, Yu Xian’neng și Lu Qilong.

MSI și-a început lucrul în New Taipei City, Taiwan, iar mai târziu s-a extins în China continentală, în anul 2000 a înființat Baoan Plant în Shenzhen și a stabilit centrul de cercetare și facilități de dezvoltare în Kunshan în anul 200. Acesta  prevede, de asemenea, servicii de garanție la nivel mondial în America de Nord, America Centrală, America de Sud, Asia, Australia și Europa. Compania a sponsorizat un număr mare de echipe la eSports și a fost de asemenea,  gazda evenimentului de joc internațional MSI Master Gaming Arena, cunoscut anterior ca MSI Beat It.

Cel mai vechi turneu Beat It datează din 2010, iar Evil Geniuses a fost câștigătoarea campionatului.

MSI și-a construit reputația prin fabricarea și dezvoltarea plăcilor de bază pentru calculator și a plăcilor grafice. Acum oferă o gamă largă de produse de la laptop-uri, laptop-uri de gaming, plăci de bază, plăci grafice, PC-uri all-on-one, stații de lucru mobile, calculatoare industriale, servere, IPC-uri, periferice multimedia pentru vehicule , roboți inteligenți de curățare, camere WI-FI panoramice, etc. La fondarea ei în anul 1986 , MSI s-a concentrat pe proiectarea și fabricarea plăcilor de bază și carduri add-on. Tot în acel an, mai târziu, a introdus prima placă de bază 286. În anul 1989, MSI a prezentat prima sa placă de bază 486, în anul 1993, prima placă de bază 586, în anul 1995prima placă de bază  Dual Pentium Pro-based. În anul 1997 a introdus placa de bază Intel Pentium II-based cu Intel MMX Technology, împreună cu primul său produs-placa grafică. În 1990 a introdus Socket 7 pe placa de bază și în 2002 a introdus primul Bluetooth și WLAN. În 2003 a produs PC Tablet Pen și în 2004 a produs primul Notebook. În 2009, MSI a introdus primul Notebook Ultra Slim și primul All-in-One PC. La începutul anului 2016, MSI a anunțat colaborarea cu HTC cu care a produs sisteme Vive gata să ofere o reală experiență virtuală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.