Olympus OM-D E-M10 Mark II

Olympus OM-D E-M10 Mark II

Olympus OM-D E-M10 Mark II este unul dintre cele mai avansate aparate foto mirrorless ce pune la dispoziția fotografilor o selecție imbatabilă de funcții foto și video într-un corp complet metalic, dar în același timp ușor și ergonomic.

Camera mirorrless Olympus OM-D E-M10 Mark II vine cu o tehnologie de stabilizare a imaginii pe 5-axe ce asigură obținerea unor imagini perfecte chiar și în condiții de slabă iluminare, având vizor electronic OLED cu 2.36 m puncte pentru compoziția ultra clară a întregului subiect și fiind capabil să înregistreze filme în mod 4K Time Lapse.
Olympus OM-D E-M10 Micro Four Thirds a fost al treilea model din seria OM-D de compacte, mirrorless, camere cu lentile interschimbabile ce a fost introdus pe piață în ianuarie 2014 și are doar 3 axe de stabilizare în linia de sus.
Modelul viza un punct de preț mai mic pe piață decât modelele precedente OM-D E-M5 și OM-D E-M1. Unele caracteristici ale modelelor anterioare nu au fost incluse, cum ar fi etanșarea la vreme și E-M10 nu avea decât un stabilizator de imagine cu 3 căi în locul stabilizatorului cu 5 căi al celorlalte modele.
E-M10 a folosit bateria BLS-1 livrată mai întâi cu aparatele foto anterioare compacte E-P1 / 2, mai degrabă decât BLN-1, utilizate de modelele OM-D E-M5 și E-M1.

Olympus OM-D E-M10 fost anunțat pe data de 25 august 2015. Modelul actualizat a păstrat un senzor de 16 megapixeli, dar a adăugat sistemul de stabilizare a imaginii în 5 axe al modelelor mai up-market, un OLED EV , un mod de orientare AF care vă permite să utilizați degetul mare pentru a deplasa punctul de focalizare pe ecranul LCD cu atingere în timp ce țineți ochiul lipit de vizor, un mod de temporizare video de 4K, care permite până la 999 de cadre la 5 cadre pe secundă, aparatul foto va combina într-un film de 4K toate în cameră (un upgrade mare de la rezoluția maximă de 720p a modelului original), un “mod silențios” folosind doar un declanșator electronic oferind timpi de expunere de până la 1/16000 secunde și îmbunătățit ergonomic (în principal, plasarea cadrului în spate).
Diferite actualizări software au fost aplicate în modelul mai nou, incluzând corecția pentru neclaritatea în rulare care afectează atât fotografierea la lumină scăzută, cât și estomparea orizontală și verticală a mișcării, care poate bloca fotografiile macro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.