Samsung Galaxy S8 – record

Samsung Galaxy S8 – record

Nu știu dacă aș exagera dacă aș începe articolul prin folosirea cuvintelor – Șoc, șoc, șoc. Vă întrebați de ce? Simplu! De cand Samung Galaxy S8 a fost disponibil în Coreea de Sud, în doar 2 zile acesta a înregistrat precomenzi record. Conform unor surse, acestea afirmă ca peste 550.000 de precomnezi au fost înregistrate pentru Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus în doar 2 zile în Coreea de Sud. Compania se bucură că la acest model are cu 150.000 mai multe precomenzi decat la anteriorul model: Galaxy S7. Pană în acest moment Samsung Galaxy S7 deținea recorul, dar se pare că Samsung Galaxy S8 îl va depăși. Cu cifre atât de mari de precomenzi vedem în mod normal doar la telefoanele iPhone, dar se pare că de această dată Samsung atrage un interes foarte mare.

Samsung Galaxy S8

Datorită promovării mari făcute de către compania Samsung și alți parteneri a fost posibilă strângerea acestui numar mare de precomenzi. Samsung s-a gândit și la buzunarul clienților când a pus  în cutie și accesorii care ajută functionalitatea terminalului.

Compania Samsung ajutată de operatorii de telefonie mobilă din Coreea de Sud a făcut ca noul lor device să înregistreze atâta succes în precomenzi. Numarul mare de materiale promotionale folosite în Coreea de Sud a avut impact uriaș asupra modelului și se pare că utilizatorii au uitat de eșecut înregistrat de Samsung  în urmă cu ceva timp.

Dar dacă incercăm să despicăm firul în patru și ne gândim că noul model de la Samsung a avut în doar doua zile peste 550.000 de precomenzi, într-o singură tară, sunt curios dacă vom afla cifra globală. În teorie aceasta ar trebui să fie situată undeva pe la cateva milioane de unităti. Suntem cu ochii pe vănzări și rămâne să vedem ce fel de informații vor apărea de-a lungul timpului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.